Krydret Vuelta 2019 vender tilbage til Froom’s “forbandede” bjerg

Krydret Vuelta 2019 vender tilbage til Froom’s “forbandede” bjerg

Fordi:

  • otte bjergkæder er stadig markant mere end på Gir eller Tour. / li>
  • de frygtede stigninger som Los Machucos vender tilbage til scenen.
  • vil ikke gå glip af den barske korte Andorra-scene med fem toppe.
  • indtil videre klatrer ubrugte, denne gang fem.

“Det vil være en hård og meget interessant Vuelta, med en række overraskelser og garanterede følelser,” sagde direktør Javier Guillén onsdag. ”Vi opgiver bestemt ikke ånden i vores fabrik, som vi har opbygget i de senere år.Tværtimod styrker vi den. ”

Én sætning:” Vi tilføjer flere og mere attraktive krydderier til menuen Vuelty. ”

Hvad? For eksempel vil en af ​​etaperne for første gang i 74 år af løbet tilbyde off-road ture, selv fire kilometer kort før afslutningen af ​​Andorran-etappen.

Den 24. august udelader denne gang fuldstændigt det sydlige land og Andalusien.

De danner en slags halvcirkel mod uret. Det tager cyklister fra Alicante-regionen til Andorra og Pyrenæerne, derefter til Picos de Europa-bjergene i Asturias og Cantabria og derefter til bakkerne omkring Madrid, hvor også den 15.Løbet kulminerer i september.

Simon Yates og to andre mænd fra dette års podium Enric Mas og Miguel Ángel López > eller stedsegrøn Alejandro Valverde.

Hvis Yates imidlertid forsvarer titlen, har Mitchelton-Scotts leder endnu ikke lovet 100 procent.

“Jeg kan godt lide Vuelta, og jeg vil vende tilbage hertil, ”sagde Brit. ”Jeg bor i Andorra en del af året, jeg kender ruten til denne vanskelige fase meget godt. Jeg kan også godt lide de næste faser. Men mit mål er nu Giro. Jeg vil lægge alt i det. Først når det er forbi, vil jeg begynde at tænke på resten af ​​sæsonen. Hvis formen er god, vil jeg også gå til Vuelta. ”

Første bjergkæde i 5.scene

Historien i 2019 begynder med en flad 18-kilometer holdetidsforsøg i Torrevieja nær Alicante. Dette efterfølges af en bølget scene fra Benidorm til Calpe , et populært vintercampingcenter med mange stalde og to sprintertrapper.

First Mountain landing venter i trin 5, der løber fra havets overflade ind til Alto de Javalembre , en 12-kilometer stigning op til 1.950 meter med en 7% hældning.

To dage senere er den korte men en vanskelig scene på Mas de la Costa med en fire kilometer stejl højdepunkt, der allerede blev brugt i 2016, og hvor han introducerede graffiti, der siger “Here the Hell Begins.”

Den niende fase i Andorra er kongelig i mange øjne.På 96 kilometer tager han cyklisterne først til toppen af ​​ Ordino og Gallina (toppen af ​​den ekstraordinære kategori, hvor Yates stemplede sin triumf i år). Derefter gik de ud på to klasse 2 stigninger og det første kategorimål for Cortals d’Encamp , hvor han fejrede Mikel Landas første plads i 2015.

dog er de tre toppe så korte, at det dybest set er en 22-kilometer stigning til målstregen, ”bemærker Fernando Escartin. , ”Advarer Simon Yates.

Dage i Pyrenæerne fortsætter ved at flytte til det franske Pau, traditionelle Tourcenter, hvor Vuelta besøger for første gang. Konge Henry IVs by.Navarre vil være vært for en 36 kilometer bølget tidsforsøg.

Efter at han er vendt tilbage til Spanien, forventes tre bjergkæder at være afgørende i de fire etaper i Cantabria og Asturias i slutningen af ​​den anden og tredje uge.

Trin 13 vil tilbyde syv bjergbonuser og den frygtede Los Machucos helt i slutningen. Ja, det er bjerget, hvor Chris Froome befandt sig ved Vuelta 2017, og derefter hoste vildt mod målet, og efter scenen “vurderede hans læge” ikke den dosis salbutamol, der blev brugt af racelederen.

vil være kl. 15.Scene, der blev brugt i løbet “Around Asturias”, men hvor bygherren af ​​Escartin-ruten vil sende cyklister på en anden, mere lumsk måde end den Asturiske begivenhed.

Den 20 kilometer lange Vuelta-premiere vandretur til La Cubilla i trin 16.

Der vil være fem dage tilbage til at bringe pelotonen til regionerne omkring Avila og Madrid. På papiret ser de lettere ud end Vuelta-tipene i de sidste tre år, kun to af disse faser i Guadarrama og Gredos bjerge er bjergrige – atten og tyvende.

Dog de vil også tage cyklisterne til La Morcuera , hvor Fabio Aru og Astana-teamet i 2015 ødelagde Tom Dumoulin i den næstsidste fase af løbet og fjernede ham fra den røde trøje.

ÅR 2015.Fabio Aru startede fra Tom Dumoulin’s røde leotard i den sidste bjergstadie i Vuelta. .

Vinderen bliver dekoreret dagen efter, at Madrid er vært for afslutningen af ​​løbet for 50. gang.