Farvel farvel til Marvánek-dammen. Ingen titel denne gang

Farvel farvel til Marvánek-dammen. Ingen titel denne gang

Den reelle chance for hendes sidste titel kom under langt mere beskedne forhold. Ikke langt fra den ramte D1-motorvej inden for synet af Marvánek Pond og Říčanský Stream.

“Det var en smule ekstraordinær,” accepterede hun, efter at hun gik ind i Prostejovs finale i den ekstra liga for blandet liga. Hendes holds hjemmekonkurrence hørte til de sidste 10 år, Šafářová har ofte bidraget til dette. Linjen er forbi nu, titlen er i Prags CTK.

Og dette skulle afslutte den indenlandske operation af den tidligere World Five. ”Vi får se, måske savner jeg det. Måske spiller jeg nogle kampe, ”smilte hun, men det ville være en overtrædelse af hendes plan.

At forlade en 31-årig tennisspiller er i fuld gang.Hun havde oplevet for mange sundhedsmæssige komplikationer, og hendes afkast var for kompliceret. I efteråret annoncerede hun, at hun ville sige farvel til Australian Open i januar. Nedtællingen tikker højere, kampe kommer ikke. Extraliga bragte hende et strejf, men stadig kun delvis. ”Den vigtigste kommer i Melbourne. Der vil det være slutningen, de største følelser, ”ved han.

ingen ung

, allerede foreslået semifinalegruppe. “Vi havde en hård tid,” sagde Safarova. Den Říčany var kun to bolde væk fra proceduren.

Hegemon pumpede ind i finalen, men det var ikke nok.Hvilket den mest kendte af vagtplanen vurderede forsonende: ”Selv hvis det mislykkes, er man nødt til at acceptere det. Det er en sport. ”

Hun besejrede Noskovás 14-årige håb i ekstralaget, derefter bukkede efter for russiske Alexandrovova og mistede sin landsmand Martincova 7: 5, 6: 0 i finalen.

det tager et stykke tid, ”indrømmede Safarova, der sidst havde spillet Quebec-turneringen den 10. september. Matteo-Sands, med Barbara onkel i Rio.For ikke at nævne Fed Cup, har den vundet fem gange.

“Holdkonkurrencer er lave i tennis – og jeg kan virkelig godt lide dem,” sagde hun. ”Jeg spillede en masse spil for Prostějov og nød det.”

Selv uden at vinde farvel.

”Lucka er en fantastisk spiller. Hver gang han går til banen, vil det altid være i hans hånd, ”sagde Lucie Hradecká, hendes mangeårige medkonkurrent, gårsdagens rival fra det vindende ČLTK. Hun overgik Šafářová i fordoblinger, men hun havde al ros for en fedcup-teamkammerat: ”Når du ved, at du holder op, er du afslappet, og jo mere du nyder det. Lucka var fremragende i single og double. Men jeg forstår det bestemt: Hun har altid haft medicinske problemer i de sidste to år, hun har rejst for evigt…Der er meget.Og du bliver ikke ung. ”

Min partner? Vent

Safarova troede på samme måde. Vigtigere end titlen for hende er, at det i øjeblikket ikke løser nogen problemer. ”Jeg føler mig fysisk komfortabel. Jeg er sund, og jeg håber, det vil vare, ”sagde hun. ”Jeg har stadig tid nok. Jeg tilføjer mig gradvist, men vær forsigtig – jeg prøver at lytte til min krop og ikke overdrive. ” Jeg ankommer en uge før Australian Open, og jeg vil vænne mig til det, det vil være nok. ”

DEBL PARTNERS. Lucie Šafářová havde den største succes sammen med Bethanie Matteková-Sands, og i de senere år spillede hun også med Barbora Strýcová og Andrea Sestini Hlaváčková.Hvem vil de spille i Australien?

Det påvirker ikke en anden ting: det venter stadig på, at arrangørerne giver det et vilde kort. ”Den sidste vil blive distribueret lige før starten. Vi ser nogen måske logge ud. Jeg vil alligevel spille dobbelt. Doubts partner er truende, men vi er i nogen tid. ”

Hvorfor ikke? Det ville passe til titlen, men den tjekkiske Šafářová blev ikke tildelt i slutningen.